CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, June 15, 2013

Addicted online shopping.

Siapa yg langsung x pernah beli brg2 secara online? Ok.kalo x pernah,jangan sesekali mencuba kalo xda nnt boleh KETAGIH tau!hehe.itu dri pengalaman sy la.

Hm,sy mau share dgn pembaca semua.Ada web ni yg boleh swap,buy atau sell brg2 kta dlm masa yg sama.x kira sama apa preloved,iaitu brg yg pernah terpakai atau pun brand new. Jd,members boleh bertukar brg kalo berminat lah.just kena byr postage sj.hehe. :)

Wlu bagaimana pun, rambut sama hitam tp hati lain-lain kn?jd ada jg la yg sgt baik hati untk bg free gift, and on the other hand,the worst is ada yg sngup untk menipu org lain untk mendapatkan duit.huhu

Tp,web ni ada jg bt black list untk para penipu tu la.so,sblm bank in atau bt pembyran,cek dlu list tersebut.untk keselamatan la.jgn pula sudah terhantuk bru terngadah. :) ini untk peringatan untk semua org dgn jg dri sy sendiri.hehe

Selama sy berurusan dgn web ni,sy amat berpuas hati berurusan dgn gadis2 yg cntik dgn murah hati dlm tawar-menawar.hehe.thanks FF's member.

Btw,ni bungkusan2 yg sy ambil dulu.[padahal minta tlg wakil ambil kn jg.haha] This is what we call ADDICTED!!!!!!haha

Since the web suda closed on 1st July 2013, jd sy pun pun tengok balik gambar kenangan screen shot.chewah! (menahan sebak d dada)

p/s:thanks admin.tnpa admin yg d kasihi,xdala tercipta persahabatan yg sy dpt melalui FF.huhu.


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails